۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ آذر
Thursday, November 21, 2024
سال جهش تولید با مشارکت مردم
جستجو
28
آبان
1403
انتشار مقاله در حوزه فرآوری و ذخیره سازی گیاهان دارویی
دکتر حسن فیضی، دانشیار گروه تولیدات گیاهی و ریاست دانشکده کشاورزی مقاله پژوهشی خود را در نشریه (Q1) Journal of Agriculture and Food Research به صورت دسترسی آزاد (Open access) منتشر کرد.
در این تحقیق روش های نگهداری مصنوعی شبیه سازی شد و بر اساس آن مشخص گردید خصوصیت آنتی اکسیدانی اسانس زیره نوعی مکانیسم دفاعی است که از اکسیداسیون روغن ذخیره ای در حین انبارمانی ممانعت می کند. همچنین افزایش محتوای اجزا اصلی پروفایل اسانس زیره (cumin aldehyde و γ-Terpinene-7-al ) در طی نگهداری و افزایش سن بذر نیز اثبات شد
این پژوهش علمی با همکاری محمدشاهین دانشمندی (استاد همکار گروه تولیدات گیاهی)، علی شایانفر (موسسه ثبت و گواهی بذر و نهال ایران) و آناهیتا پهلوان (دانش آموخته کارشناسی ارشد گیاهان دارویی) انجام شد
شایان ذکر است مقاله فوق حاصل از طرح های پژوهشی مصوب دانشگاه تربت حیدریه می باشد.

لینک مقاله:
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2666154324005428?via%3Dihub

  • 1_0

تعداد بازدید:
149
نویسنده:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:4 تعداد کل امتیازها:1
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
سایر خبرها
Powered by DorsaPortal