۱۴۰۳ يکشنبه ۲۹ مهر
Sunday, October 20, 2024
سال 1402 مهار تورم و رشد تولید
مهر
پیام تبریک دکتر عباس خاشعی، رئیس دانشگاه تربت‌حیدریه درپی انتصاب دکتر علیرضا رفیعی‌پور به سمت معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت‌حیدریه
دکتر عباس خاشعی، رئیس دانشگاه تربت‌حیدریه انتصاب دکتر علیرضا رفیعی‌پور را به سمت معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور تبریک گفت. متن پیام به شرح ذیل است:

برادر ارجمند جناب آقای دکتر علیرضا رفیعی‌پور

با کمال مسرت و خوشحالی، انتصاب شایسته جنابعالی به سمت معاون وزیر و ریاست سازمان دامپزشکی کشور را تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

این انتخاب، نشان‌دهنده شایستگی‌ها، تجربیات و تلاش‌های بی‌وقفه شما در حوزه دامپزشکی است.
بی‌تردید، با رهبری شما، سازمان دامپزشکی کشور گام‌های مؤثری در راستای ارتقاء سلامت دام و محصولات دامی و همچنین بهبود کیفیت زندگی مردم خواهد برداشت.

امیدوارم با تکیه بر دانش و توانمندی‌های خود، در این مسئولیت خطیر موفق و مؤید باشید و بتوانید تحولات مثبتی در این حوزه ایجاد نمایید.

برای شما آرزوی موفقیت‌های روزافزون دارم.

دکتر عباس خاشعی سیوکی
رئیس دانشگاه تربت‌حیدریه