۱۴۰۳ دوشنبه ۲۴ ارديبهشت
ارديبهشت
1403
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت‌حیدریه
روز یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 تجمع بزرگ دانشگاهیان تربت‌حیدریه در حمایت از اساتید و دانشجویان آزادیخواه در کشورهای اروپایی و آمریکایی برگزار شد.

در این تجمع که در مقابل مزار شهید گمنام دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد، حاضران با در دست داشتن پرچم فلسطین و سر دادن شعارهایی، جنایات رژیم صهیونیستی را به شدت محکوم کردند.

همچنین در این مراسم نامه دکتر عباس خاشعی‌سیوکی، رییس دانشگاه تربت‌حیدریه به خانم دکتر شفیق، رییس دانشگاه کلمبیا مبنی بر محکومیت جنایات رژیم اشغالگر و کودک‌کش اسرائیل و کنترل خشونت علیه دانشگاهیان عدالتخواه قرائت شد.

تجمع کنندگان ضمن اعلام حمایت کامل از حقوق انسانی و آزادی بیان دانشجویان، هرگونه محدودیت و سرکوب آنها را به شدت محکوم کردند.

در پایان این مراسم، حاضران با تاکید بر استمرار و تقویت موج جهانی حمایت از مردم مظلوم غزه، خواستار پایان جنایات رژیم صهیونیستی و برقراری عدالت برای مردم فلسطین شدند.

• ل_0
  • ل_1
  • ل_2
  • ل_3